LUCRĂRI DE REPARAŢIE

REPARAȚIE APARTAMENTE LA CHEIE CHIȘINĂU

   Renovarea apartamentelor la cheie poate fi un proces complex, ce implică multă muncă și bătăi de cap. Asta nu se întâmplă însă dacă alegi echipa de constructori potrivită, care să fie alături pas cu pas pe perioada procesului de reparație, pentru un proiect realizat cu succes.

   Lucrările de reparație și reamenajarea în apartamente, includ:

  • înlocuirea cablurilor electrice,
  • finisaje, instalații sanitare,
  • sisteme de canalizare și încălzire sau
  • instalarea de la zero a utilităților,
  • instalarea teracotei,
  • aplicarea finisajelor toate lucrările se realizează pîna la cheie. Toate lucrările se înfăptuiesc în conformitate cu standardele internaţionale în vigoare.

De asemenea, specialiştii noştri vor veni la dumneavoastră şi vă vor ajuta la calcularea volumului de lucru şi cheltuielilor aferente, datorită cărui fapt veţi cunoaşte suma exactă pentru reparaţie. Vom asigura procurarea materialelor de construcţie doar de calitate şi certificate. Vom selecta echipa de construcţie înalt calificată şi vom efectua lucrările la cel mai înalt nivel. Dumneavoastră veţi putea fi prezent în timpul executării diferitor lucrări şi să monitorizaţi personal întreg procesul. În acest fel vă veţi putea convinge de calitatea excelentă a lucrărilor efectuate. Pentru a elabora un deviz de cheltuieli, lasați un numar de contact  sau contactaţi-ne la numărul de mai jos.

+373 68 916 555

Reparații case la cheie

   Firma NAILIT este formată dintr-o echipă profesionistă, fiecare dintre noi având zeci de ani experiență in spate. NAILIT este o firmă specializată în reparații și amenajări interioare, zugrăveli interioare, dar și renovări interioare și exterioare. Lucrările de reparație și reamenajarea în apartamente, includ înlocuirea cablurilor electrice, finisaje, instalații sanitare, sisteme de canalizare și încălzire sau instalarea de la zero a utilităților, instalarea teracotei, aplicarea finisajelor toate lucrările se realizează pîna la cheie.

   Toate lucrările se înfăptuiesc în conformitate cu standardele internaţionale în vigoare. De asemenea, specialiştii noştri vor veni la dumneavoastră şi vă vor ajuta la calcularea volumului de lucru şi cheltuielilor aferente, datorită cărui fapt veţi cunoaşte suma exactă pentru reparaţie.

   Vom asigura procurarea materialelor de construcţie doar de calitate şi certificate.

  • Vom selecta echipa de construcţie înalt calificată şi vom efectua lucrările la cel mai înalt nivel.
  • Dumneavoastră veţi putea fi prezent în timpul executării diferitor lucrări şi să monitorizaţi personal întreg procesul.
  • În acest fel vă veţi putea convinge de calitatea excelentă a lucrărilor efectuate.

Pentru a elabora un deviz de cheltuieli, lasați un numar de contact mai jos.

+373 68 916 555

Reparație la cheie a spațiilor comerciale și oficiilor în Chișinău

   Un spațiu de birou nu este doar un loc de muncă pentru angajați, ci este o reflectare a imaginii companiei, un indicator al atitudinii față de clienți și personal, o carte de vizită a companiei. Succesul economic al organizației depinde în mare măsură de cât de favorabilă va fi atmosfera de aici.

   Firma NAILIT este formată dintr-o echipă profesionistă, fiecare dintre noi având zeci de ani experiență în spate. NAILIT este o firmă specializată în reparații și amenajări interioare, zugrăveli interioare, dar și renovări interioare și exterioare.

  Lucrările de reparație și reamenajarea în spatiile comerciale sau oficii, includ înlocuirea cablurilor electrice, finisaje, instalații sanitare, sisteme de canalizare și încălzire sau instalarea de la zero a utilităților, instalarea teracotei, aplicarea finisajelor toate lucrările se realizează pîna la cheie Dumneavoastră veţi putea fi prezent în timpul executării diferitor lucrări şi să monitorizaţi personal întreg procesul. În acest fel vă veţi putea convinge de calitatea excelentă a lucrărilor efectuate.

   Pentru a elabora un deviz de cheltuieli, lasați un număr de contact mai jos.

+373 68 916 555

Reparație baie în Chișinău

    Camera de baie - este cel mai bun loc pentru relaxare si recreere. Să ne bucurăm de ea pe deplin ne va ajuta un design bine gîndit și rafinat. Modul de placare a gresiei și faianței are o influență importantă asupra întregului design a camerei de baie sau bucătărie. De schema placării gresiei sau faianței depinde foarte mult dacă o locuință va avea un aspect estetic unic și original. Combinarea diferitor elemente și scheme de placare contribuie la crearea unei percepții per ansamblu a unui design interior modern și extravagant.

    Firma NAILIT este formată dintr-o echipă profesionistă, fiecare dintre noi având zeci de ani experiență în spate. Specialiştii noştri vor veni la dumneavoastră şi vă vor ajuta la calcularea volumului de lucru şi cheltuielilor aferente, datorită cărui fapt veţi cunoaşte suma exactă pentru reparaţie.

Vom asigura procurarea materialelor de construcţie doar de calitate şi certificate.

Vom selecta echipa de construcţie înalt calificată şi vom efectua lucrările la cel mai înalt nivel. Dumneavoastră veţi putea fi prezent în timpul executării diferitor lucrări şi să monitorizaţi personal întreg procesul. În acest fel vă veţi putea convinge de calitatea excelentă a lucrărilor efectuate.

Pentru a elabora un deviz de cheltuieli, lasați un numar de contact sau contactaţi-ne la numărul de mai jos.

+373 68 916 555
Contactați-ne